Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

nabízim k prodeji profi gramovou váhu aptp s přesností 0,01g,pořicovací cena 1100kč je to profesionalní váha s přesností O,O1g-mam jediný kousek a nechám ji za 600kč+80kčpoštovné doporučeně na dobírku na slovensko pošlu,ale jedině platba předem na učet.jen vážný zájemce. Digital Scale je kapesní váha s přesností na desetinu gramu. Modře podsvícený displej umožní využiti váhy i za slabšího světla.velmi dobře čitelný display,váha je velikosti i tvarem podobná telefonu. Váha je chráněná proti mechanickému poškození plastovým krytem,proti nárazu-po celém obvodu-vychytávka-nesklouzne. Umožňuje tárování, auto vypínání šetří baterii a má Digitální auto kalibraci. Napájení 2xAAA-nechám v ceně Rychlá odezva 200ms !!!pozor váží jak 0,01g tak i v 0,1g.to je ok,ne? Ochranný obal e APTP446-MAX 200G D=0,01G, prodám, na prodej,VÁHA GRAMOVÁ NOVÁ PROFI, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace