Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

DSO-203 QUAD je miniaturní ruční osciloskop a funkční generátor s integrovaným 3´´ LCD displejem. Osciloskop nabízí 4 vstupní kanály (2 analogové a 2 digitální) a jeden výstupní kanál (generátor funkcí s frekvencemi do 20kHz). Maximální rychlost vzorkování osciloskopu je 72MHz s 8-bitovým vertikálním rozlišením. Osciloskop poskytuje interní paměť 2MB pro ukládání měřených průběhů, vlastních aplikací a upgrade firmware (velikost jednoho měřeného průběhu je 4096 vzorků pro každý kanál). Pro připojení osciloskopu k PC (stažení uložených průběhů, upgrade firmware, nahrání vlastních aplikací, atd.) slouží integrované USB rozhraní. Ovládání osciloskopu je intuitivní a nabízí řadu užitečných funkcí jako výpočet maxima, minima, RMS, atd., ukládání měřených průběhů a nastavení přímo do osciloskopu, a mnoho dalších. , prodám, na prodej,Miniaturní ruční osciloskop DS203 , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace