Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů mikroskop MANTIS

MIKROSKOP

MIKROSKOP

2009-07-11 13:10:58

Nabízený optický mikroskop vám umožní prozkoumat mikrosvět opravdu do hloubky. Mikroskop je určen pro pozorování tenkých průhledných nebo průsvitných řezů různých rostlinných, živočišných tkání a jiných drobných předmětů. Zatímco běžnou lupou lze dosáhnout maximálního zvětšení kolem čtyřiceti, může mikroskop zvětšovat řádově tisícekrát. Mikroskop a příslušenství: 1 zrcátko na prosvětlení 6 preparačních sklíček 3 lahvičky (1xprázdná na vzorky, 1x s lepidlem, 1x s mořskou solí) 6 krycích sklíček 6 nepopsaných štítků 1 barevný filtr 1 vzorek motýlích křídel 1 pipeta 1 nádobka na rozmnožování Mikroskop je vhodný již pro děti od 6-ti let. Technické parametry - mikroskop: • monokulární tubus • revolverová hlavice pro 3 objektivy • zvětšení 100x, 400x, 900x • elektrický hledáček • okulár mikroskopu 10x • skleněné čočky objektivu 10x, 40x, 90x • světelná optika funguje na 2 baterie typu AA (nejsou součástí dodávky) ZÁRUKA 2 ROKY - PARAGON SAMOZŘEJMĚ PŘIKLÁDÁM

mikroskop MANTIS

mikroskop MANTIS

2009-12-04 22:19:06

Prodám profesionální mikroskop MANTIS s původní pořizovací cenou 107 t.Kč za pouhých 12 t.Kč, ve výborném stavu, doklad dodám.Je možné koupit i jiný nový mikroskop.Krize, likvidace firmy.

Mikroskop MEOPTA s příslušenstvím

Mikroskop MEOPTA s příslušenstvím

2010-04-30 10:52:55

Mikroskop MEOPTA s příslušenstvím. Lampa k mikroskopu. Vyrovnávací zařízení. Fotokomora k mikroskopu MEOPTA. Zařízení na sčítání bodů ELINOR RATHENOV, určené k planimetrické analýze. Automatická pipeta DIALAB 0.5 - 5 ml.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám profesionální mikroskop MANTIS s původní pořizovací cenou 107 t.Kč za pouhých 12 t.Kč, ve výborném stavu, doklad dodám.Je možné koupit i jiný nový mikroskop.Krize, likvidace firmy., prodám, na prodej,mikroskop MANTIS, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace