Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nejlepší detektor od Anglické fy. Viking se může směle měřit i s mnoha detektory s cenou o několik řádů výše. V ceně detektoru kryt základní sondy, vojenská skládací lopatka. Baterie a sluchátka. * Pracovní frekvence 7.2 kHz * Pohybový/nepohybový detektor * All Metal mód * Pinpoiting - přesné dohledávání * Alfanumerický LCD s Target ID * Ovládání pomocí klávesnice * Procesor s pamětí pro uložení vlastního nastavení * Plážový mód * Indikátor stavu baterií * Zabudovaný reproduktor * Vstup pro sluchátka * Teleskopicky nastavitelná tyč * Koncentrická cívka 24 cm, vodotěsná * 20 hodin provozu na 1x9V baterii * Délka 130 cm, rozložený 50 cm * Váha 1,4 kg. Detektor je rok starý, ještě v záruce. Málo použitý., prodám, na prodej,Detektor kovů Viking VK-40, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace